Promotie LOT Polish Airlines din Bucuresti valabila pana in 15.01: Toronto 329 EUR, Chicago 369 EUR, New York 429 EUR. Zboruri cu Boeing Dreamliner.

Compania poloneza LOT Polish Airlines are o promotie cu plecare din Bucuresti la preturi foarte bune. Toronto, Chicago si New York sunt printre destinatiile vedeta, insa nici pretul de 472 EUR spre Beijing nu este de neglijat sau cel de 502 EUR spre Tokyo.

Preturile de 329 EUR spre Toronto, 369 EUR spre Chicago sau 429 EUR spre New York sunt printre cele mai reduse preturi spre aceste destinatii. Promotia este valabila pana in 15.01.2016 asadar grabiti-va sa rezervati zborurile in caz ca va tenteaza vreo destinatie. Toata oferta LOT Polish Airlines este disponibila aici.

De mentionat este ca aceste calatorii trebuie sa fie in perioada 15 Ianuarie – 15 Martie 2016 pentru a se activa oferta LOT.

LOT Bucuresti

Sunt oferte si cu plecare din Cluj Napoca dar preturile nu m-au dat prea tare pe spate. Mai degraba zbori de la Cluj spre Bucuresti cu TAROM si din Bucuresti iti continui destinatia spre Varsovia, unde vei face escala pentru schimbarea avionului spre destinatia finala. Totusi, pentru cei comozi, poate merita si zborul direct din Cluj, cu precizarea ca LOT va incepe operatiunile in Cluj la finalul lunii martie.

Zborurile din Varsovia spre destinatia finala sunt operate cu aeronave de tip Boeing Dreamliner 787-8, avioane care au un sistem de presurizare imbunatatit iar ferestrele avionului sunt cu 30% mai mari, ceea ce ofera o experienta mai relaxanta in zbor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *