Promotie Flydubai – 30% reducere la biletele de avion spre Dubai, Sri Lanka la 408 EUR si India de la 331 EUR

De cateva zile cei de la Flydubai au cateva promotii globale foarte interesante, reducerile fiind de pana la 30% la pretul biletelor de avion. Campania cu preturi reduse la bilete de avion este activa pana in 20 Septembrie 2015 iar perioada de calatorie este una extrem de generoasa, din 1 octombrie 2015 si pana in 1 iunie 2016. Reducerile se aplica atat pentru calatoria la clasa Economy cat si pentru calatorii la clasa Business.

Dintre ofertele flydubai amintesc:

  • Dubai de la 273 EUR dus-intors
  • Mumbai de la 331 EUR dus-intors
  • Delhi de la 366 EUR dus-intors
  • Maldive de la 463 EUR dus-intors
  • Sri Lanka de la 408 EUR dus-intors

Biletele de avion se pot rezerva prin intermediul site-ului flydubai.com in varianta web dar si de pe telefoanele mobile, iar pentru cei care nu sunt fanii rezervarilor de bilete de avion prin internet exista si posibilitatea de a rezerva prin agentiile partenere.

Dupa cum puteti observa, preturile pentru calatorii spre India, Maldive si Sri Lanka sunt foarte bune. Spre Dubai am tot cautat preturi mai bune insa nu prea gasesc, din pacate se simte lipsa concurentei pe aceasta ruta, avand in vedere ca in trecut chiar si Flydubai mai avea bilete dus-intors la 198 EUR.

Compania cu sediul in Dubai recent a anuntat si introducerea incepand cu 29 Octombrie a celui de-al cincilea zbor saptamanal intre Bucuresti si Dubai, unde se face escala pentru intreaga lista de destinatii a operatorului din Emirate.

Video Dubai

Video Sri Lanka – Life or dream?

sursa foto: A6-FDK B737-8KN FlyDubai / flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *