Promoție de Paști la Wizz Air, toate biletele la – 20%: Bucuresti – Londra si retur la un pret excelent: 61€

După ce cu o zi înainte am avut de la Wizz o promoție pentru cei care sunt în Wizz Discount Club, așa cum m-am așteptat, promoția a trecut și pentru cei care nu sunt înrolați în programul Wizz de fidelizare.

Așadar, doar astăzi, toate zborurile sunt la reducere și am găsit câteva tare interesante, cu plecare din București.

wizz air

București – Londra și retur cu 61.40€

Plecarea in 6 iunie, seara, după muncă și întoarcerea marți la mijlocul zilei. Astfel ai un city break extins și ai nevoie să iei doar două zile libere. Vinerea ai și avantajul fusului orar, așa că chiar dacă plecarea din București aparent e seara, ajungi la o oră bună la Luton și timp suficient să pleci de la aeroport la hotel, în oraș.

Pentru informații despre cum se ajunge de la Luton în oraș, aeroportul Luton are o pagină dedicată.

Screen Shot 2014-04-21 at 7.11.46 PM

București – Barcelona și retur cu 122.22€

Este cam cel mai bun preț cu Wizz până în toamnă și este cam în continuarea ofertei de mai sus, dacă te gândești la două city-break-uri într-o lună cu plecare din București 🙂 De fapt, dacă vrei ambele orașe, varianta cea mai bună ar fi să zbori pe ruta Bucuresti – Barcelona – Londra – București.

Citește și  Wizz Air inaugurează zborul Iași - Istanbul

Ei, fie vorba între noi, sună bine 122.22 euro, mai ales că este vorba și de aeroportul El Prat din Barcelona.

Datele de călătorie: plecarea joi 12 iunie după amiază și întoarcerea duminică seara. Ai nevoie așadar de 3 nopți de cazare.

Screen Shot 2014-04-21 at 7.24.37 PM

București – Dubai la 45 €

Începând cu luna mai și multe date din iunie sunt multe zile cu plecare din București în Dubai la prețul promoțional de 45 euro. Returul este ceva mai scump, de aproximativ 100 euro, insa variante se mai gasesc.

De mentionat mai este ca Wizz aterizeaza pe noul aeroport Dubai World Central si nu pe cel vechi, de unde zboara celelalte companii aeriene – Emirates, Qatar si restul care iti pot asigura conexiuni pentru Asia sau Africa.

Pe lângă aceste destinații, promoția cu reducerea de 20% este valabilă doar astăzi pentru toate rutele operate de către Wizz. 

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *