Promotie de la TAROM: Bucuresti – Paris de la 149 EUR

Cei de la TAROM au anunțat săptămâna aceasta o promoție cu prețuri de la 149 EUR dus – întors București – Paris – București. Promoția este valabilă pentru bilete de avion cumpărate în perioada 15 – 19 Mai 2015 și cu călătorie între 20 mai și 20 iunie 2015. Așadar, o promoție cam pe ultima sută de metri, desigur biletele de avion la prețul promoțional sunt limitate. Prețul nu este cel mai mic pe care l-am văzut pe această rută la promoții, însă suntem în vârf de sezon iar perioada de promoție este chiar imediată, așadar dacă aveți câteva zile libere de luat, este o perioadă propice. Plus că încă nu este foarte cald.

În prețul biletului de avion aveți inclus un bagaj mare de mână în limita a 10 kilograme și a dimensiunilor standard de cabină, un bagaj de cală de până la 23 kilograme, masă și băuturi la bord și călătorie pe aeroportul principal al Parisului – Charles de Gaulle.

Am călătorit cu TAROM pe această rută în februarie 2015 și am fost destul de mulțumit de serviciile oferite de Compania Națională de Transport Aerian – TAROM, atunci am prins oferta cu 99 EUR, cea mai bună ofertă dintotdeauna pe care am văzut-o la o companie aeriană, nici măcar pe low-cost nu am prins așa oferte.

Citește și  O aeronavă TAROM Boeing 737-800 va fi denumită „Nadia Comăneci”

În cazul în care sunteți în căutare de un hotel romantic, vă recomand Hotel Britannique, este foarte bine amplasat în centrul orașului. Parisul este un oraș extrem de frumos, v-aș recomanda un city break de cel puțin 4-5 zile, dacă puteți să luați zile libere, am văzut ofertele că se aplică și pe zilele de joi și luni, așadar de luni până joi ar fi o perioadă bună, că nu ar trebui să vă luați nici multe zile de concediu și prindeți un weekend prelungit în capitala Franței.

oferta Tarom Bucuresti Paris

Pentru rezervarea biletului de avion îndreptați-vă spre www.tarom.ro. Rezervările se pot face inclusiv din varianta de mobil a site-ului TAROM, m.tarom.ro.

Photo Credit: “TAROM Airbus A318 YR-ASA” by BriYYZ / Flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *