Promotie de la Air France spre Miami, San Francisco si Mexic

O noua luna, o noua campanie Doar 3 Zile  de la Air France! De data aceasta destinatiile sunt spre America de Nord, destinatii destul de populare pentru clienții companiei franceze.

Astfel, avem bilete de avion la preturi promotionale spre două destinații din Statele Unite: Miami și San Francisco și o destinație în Mexic – Ciudad de Mexico.

Preturile sunt de la 619 EUR pentru Miami, 699 EUR pentru Ciudad de Mexico si 729 EUR pentru un zbor dus intors la San Francisco. Trebuie mentionat ca ofertele la aceste preturi sunt limitate si nu sunt valabile pentru toate datele de călătorie.

De mentionat este ca am gasit preturile acestea mici mai ales începând cu finalul lunii august, si am gasit de exemplu pentru Miami inclusiv la un pret mai mic decat oferta enuntata. Uite mai jos:

bucuresti-miami

Pe langa oferta aceasta la 617 EUR spre Miami am mai gasit una tot in jurul acestor date la 615 EUR. Oricum, diferenta de pret nu este chiar foarte semnificativa, vorbim până la urmă de doar 4 euro. Însă dacă vă jucați cu datele s-ar putea să găsiți și mai ieftin 😉

Escala pentru aceste zboruri este evident la Paris.

Oferta celor de la Air France este valabila doar 3 zile, pana in 24 Mai 2014. Mai multe detalii gasiti pe www.airfrance.ro

Spre Miami mai zboară și TAP Portugal – cu escală la Lisabona, de multe ori au oferte faine pe aceste rute, în caz că nu mai găsiți bilete la prețul potrivit din ofertă.
De asemenea, ca o comparație, este de menționat că la începutul lunii KLM a avut o promoție tot pentru destinații din America de Nord prin care erau oferite bilete de avion din București dus întors pentru Chicago și Montreal la 490 EUR și pentru Los Angeles la 540 EUR. E drept, de data asta avem aeroporturi foarte populare, unde și taxele aeroportuare sunt ceva mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *