Promoție uriașă: Bilete de avion din România spre Europa de la doar 2 euro

Vara se apropie cu pași repezi și din ce în ce mai mulți europeni deja și-au planificat primele city-breakuri și vacanțe. Cum competiția este mare și între companiile aeriene, acestea se grăbesc să epuizeze locurile cât mai curând și aruncă prețuri de nimic pentru bilete de avion. De zile întregi deja avem bilete de avion la prețuri dus-întors extrem de mici, mă întreb când se vor termina aceste promoții.

Ei bine, Ryanair ne face o plăcere deoseobită și până diseară a activat o ofertă excelentă pentru bilete de avion la prețuri de la doar 2 EUR sau de la 9.99 EUR pentru călătorii în luna aprilie pe o mulțime de zboruri între destinațiile din Europa, inclusiv din România spre Europa sau pe zborurile București – Timișoara.

Ryanair în acest moment are planificate zboruri de pe 4 aeroporturi din România: București, Timișoara, Oradea și Craiova.

Cel mai ieftin bilet de avion – Timișoara – Frankfurt Hahn sau retur la 2 EUR/segment

Cel mai ieftin bilet de avion pe care l-am găsit în acest moment în România este disponibil la Timișoara și duce la Frankfurt Hahn. Pentru 4 EUR ai parte de o călătorie dus-întors între cele două orașe, atâta tot că datele pentru această călătorie trebuie să fie cu plecare din Timișoara – vineri – 7 aprilie 2017 și retur în 21 aprilie 2017. Totuși, oferta nu este de necrezut, poate cineva din Banat va dori să își petreacă sărbătorile românești de Paște în Germania?!

Iată biletul, probabil cel mai ieftin bilet de avion pe care l-am văzut vreodată între un oraș din România și Europa:

Biletul de avion se poate rezerva pe site-ul Ryanair, după ce selectezi de aici oferta.

Oferte din București – Bilete de avion la prețuri de la doar 5.00 EUR

București – Berlin – de la doar 5.00 EUR
Date călătorie: aproape toată luna aprilie, vezi datele aici

Pentru o cazare într-o locație excelentă în Berlin puteți opta pentru Hotel H2 Alexanderplatz.

București – Timișoara – de la doar 4.99 EUR
Date călătorie:

Vezi oferte bilete de avion București – Timișoara aici

De asemenea, oferta este valabilă și din Timișoara spre București, așadar puteți găsi bilete de avion București – Timișoara – București sau Timișoara – București – Timișoara la prețuri de mai puțin de 10 euro, toate taxele incluse.

București – Bologna – de la doar 9.99 EUR
Date călătorie: Plecări în 5, 6, 7, 10 Aprilie

București – Roma – de la doar 14.99 EUR

Date călătorie: plecări la acest tarif în 5 Aprilie, 12.99 EUR în 30 Mai – Vezi cele mai ieftine bilete de avion București – Roma

București – Palermo – de la doar 19.99 EUR

Date călătorie: plecări la acest tarif în 6, 8 și 11 Aprilie cu retur posibil la același preț în 6 sau 27 Aprilie.

Palermo, Capitala Siciliei, în general nu este un oraș ieftin pentru plecări din București – mai ales că în aprilie deja se intră ușor-ușor în sezon. Dacă vreți să ajungeți cu un zbor din România în Sicilia la prețuri foarte bune puteți urmări și bilete de avion spre Catania.

Atenție! Prețurile sunt valabile strict la momentul redactării acestui articol, folosind motoare de căutare pentru hoteluri și zboruri. Pentru un preț exact, realizați o simulare de călătorie. Dacă datele menționate nu mai sunt valabile, este posibil să mai fie date cu prețuri similare, mai bune, sau nu.

Dacă ți-au plăcut ofertele noastre, nu uita să ne dai un like pe pagina oficială de Facebook T2T.ro pentru a sta mereu la curent cu cele mai bune oferte pentru bilete de avion, pachete de cazare, noutăți și sfaturi din lumea turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *