PROMOTIE: 2 bilete la pret de un bilet la Qatar Airways prin Festivalul Calatoriilor

Am primit astazi pe email cea mai noua promotie Qatar Airways, denumita Festivalul Calatoriilor. Si intr-adevar e un festival de oferte pentru bilete de avion, avand in vedere preturile pe care le ofera compania qatareza pentru plecari din Bucuresti.

Puteti sa regasiti toate preturile aici. De mentionat este ca pentru calatorii o singura persoana oferta cuprinde o reducere de 30% iar la cea de a doua persoana biletul este gratuit, fara a exclude insa taxele.

Calatoriile trebuie efectuate in perioada 19 ianuarie – 15 decembrie 2016, o perioada generoasa de calatorie care insa cuprinde si cateva perioada in care preturile pot fi mai mari, fiind varf de sezon. Vorbim mai ales d elunile iulie si august, cand concediile sunt in toi.

Pe langa reduceri cei care isi fac rezervari vor avea milele triplate, trebuie doar ca acestia sa fie inregistrati in programul de fidelitate Qatar Airways care se practica si la companiile celelalte din alianta Oneworld. Inscrierea este gratuita pentru toata lumea.

Pe langa plecarile din Bucuresti, puteti sa faceti rezervari si din Budapesta sau Istanbul – unde preturile sunt mai mici dar aveti nevoie de avion de legatura sau… sa mergeti cu trenul pana acolo. Poate pentru cei din vestul Romaniei are sens insa aceasta calatorie pentru a economisi cateva sute de euro chiar si cu oferta aceasta foarte buna din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *