Promotie Tarom – Bilete de avion la 99 EUR pe destinatiile externe – dus-intors

Saptamana aceasta am avut o mega surpriza de la Tarom, au anuntat o promotie cu preturi de 99 EUR pentru un bilet de avion dus-intors, pe orice destinatie externa directa operata de catre operatorul aerian national. Promotia tine pana la finalul lunii octombrie, evident locurile sunt limitate la acest tarif.

In prima zi a promotiei am putut sa simulez un bilet de avion la 99 EUR pe ruta Bucuresti-Paris-Bucuresti in perioada mini vacantei de 1 decembrie, ceea ce este genial, insa din pacate acum pentru aceeasi perioada in acest moment nu mai sunt bilete de avion la acest pret pe segmentul Bucuresti – Paris. Nu am cumparat atunci pentru ca in noiembrie oricum am luat un zbor spre Amsterdam la promotia KLM cu aniversarea de 95 de ani..ori e cam mult 2 capitale europene scumpe in aceeasi luna. Daca doriti Paris sa stiti ca inca mai sunt bilete la acest pret (99EUR) disponibile in jurul Zilei Indragostitilor (si nu numai), cum de altfel am si luat insa cu o saptamana mai devreme, ca ma gandesc ca de Valentines Day e prea scumpa cazarea 🙂

Screen Shot 2014-10-05 at 8.23.00 PM

Alte rute interesante pentru city break la 99 EUR dus-intors

Istanbul de 1 decembrie – suna foarte bine. Plecarea joi si retur in 1 decembrie sau dupa.

Citește și  TAROM lansează oferta de Crăciun. Bilete de avion pe rute internaționale de la 129 EUR dus-întors

Screen Shot 2014-10-05 at 8.33.33 PM

 

Bucuresti – Praga, tot cu minivacanta de 1 Decembrie cuprinsa:

Screen Shot 2014-10-05 at 8.35.21 PM

De Sfantul Nicolae in Viena sau un pic mai incolo:

Screen Shot 2014-10-05 at 8.36.35 PM

Screen Shot 2014-10-05 at 8.38.27 PM

Astfel de exemple poti sa gasesti pe toate rutele externe operate de Tarom, trebuie doar sa cauti oferta convenabila. Daca gasiti variante interesante, v-as ruga sa le lasati in comentarii la acest articol.

Perioada de calatorie pentru cei care doresc sa mearga cu aceasta oferta este intre 3 noiembrie 2014 – 28 februarie 2015, iar durata maxima de sedere cu ofertele Superspecials de la Tarom este de 14 zile. Evident este inclus si bagajul de cabina + bagajul de cala (23 kg) iar fiind o companie de linie se ofera si o mica masa la bord, depinde de cat de lunga este ruta.

Pentru rezervari, aruncati un ochi pe www.tarom.ro! In prima zi a promotiei chiar a picat un pic site-ul!

Photo Credit: “TAROM Airbus A318 YR-ASA” by BriYYZ / Flickr

Un comentariu la „Promotie Tarom – Bilete de avion la 99 EUR pe destinatiile externe – dus-intors

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *