Preturi bune pentru Bucuresti – Dubai de la Wizz Air

Am făcut astăzi câteva simulări pentru a verifica prețurile unor bilete de avion spre Dubai prin low-cost. De fapt mă interesa pentru cineva o plecare din Dubai spre Asia și am zis să văd și varianta asta, pe lângă plecarea din București sau din Istanbul. Am avut o foarte plăcută surpriză de la Wizz Air, am găsit prețuri excelente.

Concret, în luna mai, iunie și iulie am găsit prețuri foarte bune pe segmentul de la București. Inclusiv prețuri de la 179 lei pe segment în iunie și iulie.

Probabil în aceste prețuri intră și faptul că în Dubai în perioada respectivă este sezonul (foarte) cald, însă pentru o economie la un zbor de conexiune, parcă merită.
De notat mai este și faptul ca Wizz Air aterizează pe noul Dubai World Central iar majoritatea curselor lung-curier sau ale companiilor Emirates și Fly Dubai pleaca de pe vechiul aeroport.

Screen Shot 2014-05-14 at 9.58.13 PMDesigur, există și varianta de a lua un bilet de avion cu escală în Dubai iar la întoarcere să veniți printr-o altă escală, dacă vorbim de Asia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *