Posibile zboruri oferite de Cobrex Trans de la Suceava spre București, Madrid și Verona

Conform unor informații apărute în presa locală, site-ul NewsBucovina.ro menționează că Aeroportul Suceava s-ar pregăti de primirea unei noi companii aeriene care să ofere zboruri regulate de pe aeroportul din Bucovina. Este vorba despre compania aeriană Cobrex Trans, care ar oferi două zboruri săptămânale de la Suceava spre București, Verona și Madrid.

Noile zboruri ar urma să fie oferite începând din primăvare anului 2018.

Compania aeriană Cobrex nu are zboruri regulate anunțate în acest moment iar flota acestei companii aeriene este compusă dintr-un singur avion Boeing 737-300.

Avionul are o configurație de 142 locuri, toate în clasa economy. Acest avion are o vârstă de 25 ani și în România este înmatriculat YR-CBK. În trecut, aeronava Cobrex Trans a mai aparținut companiilor aeriene TAP Portugal, Sterling Airlines, Aeris, Aurela și  Kyrgyzstan Aircompany.

Personal nu m-aș grăbi să iau ca fiind sigură această știre până când biletele nu se pun în vânzare. Și chiar cu biletele puse în vânzare, să nu uităm de episodul de acum câțiva ani cu compania aeriană Fly Romania, lansată în glorie doar ca să eșueze în câteva săptămâni.

Pe site-ul Cobrex Trans cert este că ar fi listate zboruri din Sofia spre București și Madrid și din Plovdiv spre Stuttgart, dar informațiile prezente pe site sunt foarte puține și mai toate sunt ascunse în spatele unui mesaj „Coming soon..”

Iată mai jos și un trip report de pe Youtube, cu aeronava Cobrex

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *