Posibile curse noi interne Blue Air de la Iasi – Timisoara si Cluj

Pe forumul fly-ra.com, care incet-incet devine referinta pentru zvonurile in materie de rute noi ale operatorilor aerieni romani si nu numai, de la un user reputat al forumului avem o veste care pare cel putin interesanta: curse intre Timisoara si Iasi, cu Blue Air. Este analizata si posibilitatea de a avea si curse intre Iasi si Cluj, de trei ori pe saptamana. Zborurile ar urma sa inceapa chiar din 15 septembrie 2016.

Despre aceasta posibilitate s-a mai vorbit de multe ori si mai ales in contextul unei rute cu potential, avand in vedere ca in tara toate zborurile interne duc catre Bucuresti. In plus, in Timisoara sunt o multime de studenti din regiunea Moldovei, atat din tara cat si din Republica Moldova.

Avand insa in vedere ca Blue Air are avioane cu capacitate destul de mare, avioane Boeing 737, ma indoiesc ca s-ar putea mentine zborul Iasi – Timisoara profitabil intr-un regim de frecventa zilnica, pe tot parcursul anului. Tot pe Fly-RA s-a mai avansat ideea unui zbor Iasi – Cluj – Timisoara care ar putea ajuta la profitabilitatea generala a rutei. In acest sens, ar putea fi vandute chiar si bilete de avion intre Timisoara si Cluj, unde din nou – faci destul de mult cu trenul.

Cursa CFR Iasi – Timisoara este una dintre cele mai renumite din tara pentru ca a primit porecla Trenul Foamei.

In trecut, cursa Iasi – Timisoara a fost operata de Carpatair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *