Politica de confidențialitate

Această pagină de internet este administrată de către persoana fizică Claudiu Farcaș, în cele ce urmează denumit T2T.ro.

Datele personale prelucrate

Datele personale prelucrate de către T2T.ro se limitează la acelea pentru a oferi serviciul, putea lăsa comentarii și a transmite mesaje folosind formularul de contact.

De asemenea, printre datele persoanele care se pot prelucra se găsește și adresa de email, în cazul în care utilizatorii au decis abonarea la newsletter-ul oferit de către T2T.ro.

Utilizatorul oricând se poate dezabona de la newsletter-ul T2T.ro folosind linkurile transmise în newslettere sau printr-o cerere scrisă adresată info@t2t.ro de pe adresa de email folosită pentru a realiza abonarea.

De asemenea, poate solicita ștergerea tuturor comentariilor lăsate pe acest site, printr-o cerere scrisă pe email către info@t2t.ro de pe adresa de email folosită pentru a lăsa comentariile.

În cazul datelor transmise prin formularul de contact, acestea vor fi folosite exclusiv pentru a putea adresa solicitarea transmisă de către utilizator.

Termenul de procesare al solicitărilor

Toate cererile realizate de către utilizatori vor fi procesate într-un termen rezonabil dar nu neapărat imediat de către T2T.ro.