Plata cu PayPal pentru bilete de avion

Am rămas astăzi surprins să văd că unele companii aeriene acceptă plata prin PayPal a biletelor de avion. Nu știam acest lucru și mi se pare un lucru deosebit de util mai ales pentru freelancerii care încasează venituri în conturile de PayPal.

Compania aeriană la care am aflat de acest mijloc de plată este TAP Portugal, care are chiar și o pagină care promovează acestă opțiune de plată, disponibilă aici.

Alte companii aeriene care oferă disponibilitate pentru plată prin Paypal sunt: Iberia (Spania), Vueling (low-cost din Spania), Lufthansa, Qatar Airways, British Airways, KLM (cu cateva restrictii de tara) – asadar vorbim de niște companii aeriene destul de cunoscute care oferă acest mijloc de plată. Vă sugerez să căutați și pe Google ce companii oferă acest mijloc de plată – s-ar putea sa aveți câteva surprize, sunt foarte multe companii aeriene care acceptă acest mijloc de plată electronic.

Un alt avantaj al unui cont PayPal este și faptul că nu aveți nevoie să introduceți de fiecare dată datele de pe cardul bancar, acestea sunt accesibile din sistem direct cu logarea cu numele și parola utilizată în PayPal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *