Peste 2 milioane de pasageri transportati pe zborurile Blue Air in 2015

Intr-o ceremonie desfasurata la Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni, pasagerul cu numarul 2 000 000 din 2015 pentru Blue Air, care calatorea pe ruta interna Bucuresti – Iasi a primit o diploma de onoare, impreuna cu un voucher ce-i asigura un numar nelimitat de calatorii in reteaua Blue Air pe tot parcursul anului 2016. Un cadou foarte dragut din partea companiei.

Pentru prima oara in istoria companiei, Blue Air transporta peste 2 milioane de pasageri in acelasi an calendaristic. Daca in anul 2013, an in care Blue Air a fost preluata de catre Blue Air Airline Management Solutions, s-au inregistrat doar 1,3 milioane de pasageri, 2015 reprezinta un real succes si atesta fidelitatea pasagerilor fata de serviciile companiei romanesti Blue Air.

Pasagerul numarul 2 milioane - 22 dec 2015 (1)

De altfel, este o surpriza placuta ca acest punct de reper in dezvoltarea companiei are loc pe un zbor Bucuresti – Iasi, practic prima ruta interna lansata de catre companie anul acesta, din multe care sunt anuntate a mai veni in scurt timp. Zvonuri exista deja si pentru un Bucuresti – Cluj operat de Blue Air, probabil acum se stabilesc ultimele detalii.

Sa speram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *