Oferte speciale de la TAROM – Bilete de avion pe destinații internaționale de la 119 EUR dus-întors pentru Luna Iubirii

Compania aeriană națională TAROM a anunțat astăzi o ofertă specială pentru zboruri în Luna Iubirii. Prețurile biletelor de avion pleacă de la 119 EUR pentru destinații internaționale, în Luna Iubirii.

Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate în perioada 26 – 29 Ianuarie 2023 pentru călătorii efectuate în perioada 10 Februarie – 10 Martie 2023.

Perioada de călătorie este ideală pentru cei care caută o destinație de city break în perioada Sărbătorilor de Valentines Day, Dragobete, 1 sau 8 Martie. În plus, perioada fiind relativ din scurt, este numai bună pentru cei care caută o destinație spontană.

Tarifele biletelor de avion sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 119 Euro* dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pe următoarele destinaţii:

  • TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic;
  • TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Munchen, Budapesta, Bruxelles, Chisinău, Frankfurt, Praga, Sofia;
  • TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Citește și  TAROM lansează oferta de Crăciun. Bilete de avion pe rute internaționale de la 129 EUR dus-întors

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda 10 Februarie-10 Martie 2023 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Oferte TAROM pentru O Lună de Iubire în perioada 26- 29 ianuarie 2023
Ofertă TAROM pentru O Lună de Iubire – Campanie în perioada 26 – 29 ianuarie 2023 pentru zboruri în perioada 10 Februarie – 10 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *