Oferte speciale de la Qatar Airways cu plecare din Bucuresti

Pana la 12 Octombrie 2014, cei de la Qatar Airways vin din nou cu oferte speciale la plecari din Bucuresti. Cum concurenta nu este foarte mare la zboruri din Bucuresti, nu intalnim preturile soc pe care le mai practica companiile aeriene de exemplu din Budapesta sau chiar Istanbul (si de catre qatarezi) insa sunt totusi foarte bune de luat in considerare, mai ales ca este comod sa calatoresti cu ei, escalele sunt destul de scurte si nu trebuie sa schimbi compania aeriana.

Preturile pornesc de undeva la 492 EUR, zborurile sunt cu escala la Doha (aeroportul nou) iar cei de la Qatar Airways au o foarte interesanta lista de destinatii mai ales pentru cei care doresc sa calatoreasca spre Asia. Aici mai mentionez si faptul ca este convenabil sa calatoresti spre Asia cu escala la Doha pentru ca daca alegi de exemplu KLM, Air France sau British Airways calatoresti cateva ore in sens invers.

Promotia curenta este pentru calatorii doar pana in 31 Ianuarie 2015, atentie!

Dintre preturile cele mai bune pe care le-am remarcat amintesc:

  • Bucuresti – Bangkok la 646 EUR, un pret bun; de regula am gasit la preturi peste 7-800 EUR cu plecare din Bucuresti, cam la toate companiile aeriene
  • Bucuresti – Bali la 713 EUR. Mai exista si varianta Bucuresti – Jakarta la 689 EUR si de acolo sa dai o fuga pana in Yogyakarta si de acolo spre Bali; cum am facut eu la inceputul anului.
  • Kuala Lumpur la 651 EUR – un pret decent, nu neaparat o promotie, repet insa avantajul de a zbura cu Qatar pentru ca timpul de zbor este mai scurt; fata de KLM care are tot o perioada promotionala despre care am scris aici
  • Singapore la 561 EUR
  • Ho Chi Minh la 613 EUR – un pret bun, orice as fi facut cu plecare din Bucuresti gaseam la preturi de peste 800 EUR pana acum.
  • Sofia la 161 EUR din nou este un pret foarte bun.

Perioade de black-out (nu se aplica reducerile): 17 – 23 Decembrie 2014 si 02 – 11 Ianuarie 2015.

Va las sa descoperiti si celelalte promotii aici, cel mai probabil link-ul este activ doar pe durata campaniei cu preturi speciale.

Foto: Flickr / Qatar Airways A330, A7-ACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *