Oferte Pink Friday de Black Friday la Wizz Air

Astăzi este ziua de Black Friday pe întreg globul iar marile lanțuri se întrec în reduceri pentru varii produse și servicii. În horă, după cum am amintit ieri, au intrat și companiile aeriene, inclusiv unele care zboară din România.

20% Reducere pentru zborurile Wizz Air rezervate astăzi

Cel mai mare transportator aerian din România, Wizz Air, astăzi are o promoție pe care a denumit-o Pink Friday. În cadrul promoției tot ce aveți de făcut este să rezervați bilete de avion reduse cu 20%. Reducerea se aplică pentru toate zborurile companiei aeriene low-cost.

Așadar, dacă ați plănuit o escapadă pentru după Revelion sau pentru primăvara anului viitor, intrați acum pe Wizz Air și rezervați-vă biletul de avion.

Pe lângă Wizz Air astăzi și Ryanair are o ofertă similară, cu reducere 20% la biletele de avion. Din păcate TAROM sau Blue Air nu s-au alăturat astăzi horei reducerilor.

Nu uitați de zilele libere pentru 2018 pentru a cumpăra bilete ieftine de avion

Nu uitați nici de zilele libere din preajma Unirii Principatelor sau cele de 1 Mai și combinația de Rusalii + Ziua Copilului, încă prețurile pentru aceste bilete de avion sunt foarte bune. Pe momondo există un calendar excelent cu zilele libere de tip infrografic pentru 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *