Oferte de la British Airways cu plecare din Bucuresti catre Asia si America

Am dat ieri pe Facebook pe grupul Tedoo in Asia de niste oferte extrem de bune pentru calatorii catre America de Sud si catre cateva locatii din Asia. Cautand, am mai dat si de o oferta de 449 EUR catre Kuala Lumpur, dus intors, nementionata. Ieri datele de valabilitate pentru aceste preturi erau ceva mai multe, insa astazi cand imi cautasem datele anterior stabilite de calatorie, preturile reurcasera la normal.

In ultimele doua saptamani am mai vazut la British Airways oferta de 450 EUR dus-intors la calatoria spre Kuala Lumpur, Malaysia si credeam ca nu revine, dar uite ca ieri si-a facut din nou aparitia.

Aparent promotia de acum face parte din campania Europe Sale care ar fi desfasurata in perioada 20 August – 17 September 2015 insa biletele se dau destul de repede, asadar ganditi-va pe moment bine daca vreti sa profitati de oferte. De exemplu orice e spre Asia de Sud Est la mai putin de 530 EUR este un pret bun, America de Sud la 5-600 EUR iarasi e un pret bun, pe cand spre America de Nord si in speta Statele Unite am mai vazut si preturi care coboara usor mai jos de 500-520 EUR.

Simulari preturi, cu Momondo, datele cum spuneam sunt pur orientative pentru ca biletele se dau repejor

Citește și  20 de ani de la ultimul zbor comercial al unui avion Concorde

Kuala Lumpur, 8 Ianuarie – 22 Ianuarie 2016 – 450 EUR

British Airways Kuala Lumpur

Singapore, 12 Noiembrie – 23 Noiembrie 2016 – 447 EUR

British Airways oferta Singapore

Despre excursia noastra in Singapore poti sa citesti aici mai multe. Si aici o recomandare de hotel fain, asta daca Marina Bay Sands este peste buget, cum a fost peste al nostru.

Buenos Aires, 8 Februarie – 22 Februarie 2016, 676 EUR

Pe destinatia aceasta ofertele la 600 EUR pe care le vazusem anterios s-au dat ca painea calda iar cel mai ieftin pret pe care l-am gasit pe ruta Bucuresti – Buenos Aires este de 676 EUR. Oricum, cel mai bun.

Cu British Airways am calatorit pana acum pe un zbor dus-intors catre Statele Unite, puteti sa cititi aici experienta mea de zbor cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *