Qatar Airways: Ofertă pentru zboruri din București spre Thailanda, Malaezia și alte destinații exotice

Qatar Airways vine cu o promoție excelentă pentru zboruri spre Asia de Sud Est: Thailanda, Malaezia, Sri Lanka și Indonezia sunt acum mult mai accesibile pentru călătorii din București.

Prețurile pornesc de la doar 399 pentru călătorii dus-întors București – Penang (litoralul Malaeziei, la doi pași de Langkawi), dar oferte sunt și pentru varii alte destinații din jur  – Krabi, Phuket sau Colombo la 499 EUR sunt prețuri excelente.
Dacă ajungeți prin Phuket, luați în considerare ghidul nostru pentru stațiunile din provincia Phuket.

Arsenalul de oferte Qatar Airways continuă și cu bilete de avion dus-întors la promoție spre Zanzibar sau Maldive – acolo unde prețurile dus-întors sunt la 559 EUR.

Promoția mai are în ofertă și Singapore, dar la 599 EUR este un preț cu care ne-am mai tot întâlnit în ultima vreme spre această destinație, de la alte companii aeriene. Avantajul ar fi pentru escala scurtă de la Qatar Airways prin Doha și prin serviciile generale ale qatarezilor în raport cu zborurile altor companii europene.

Bali (Denpasar, Indonezia) la 699 EUR este de asemenea un preț bun pentru această destinație, cu o singură escală. Găsiți aici experiența noastră în Bali și sfaturi generale.

Găsiți aici oferta Qatar Airways.

Promoția este activă până în 26 Noiembrie 2017, dar țineți cont că cele mai bune date de călătorie se dau primele, așadar rezervați cât mai din timp pentru a avea zborul preferat.
Desigur, în perioada de vârf din jurul Crăciunului este o perioadă de blackout (nu se aplică promoția). Așadar, rezervați biletele pentru cele mai mici prețuri în afara perioadei cuprinse între 15 decembrie 2017 – 10 ianuarie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *