Oferta pentru inceput de 2015: Bucuresti sau Constanta – Istanbul la 99 EUR cu Turkish Airlines

In perioada 15 – 25 Decembrie 2014 cei de la Turkish Airlines au o promotie foarte buna pentru destinatia Istanbul, cu plecare din Bucuresti sau Constanta: 99 EUR biletul de avion dus-intors daca calatoria este in perioada 25 Decembrie 2014 – 28 Februarie 2015. Este o oferta foarte buna, chiar daca Istanbul este relativ aproape si cursa nu dureaza mai mult de o ora si un pic.

Pentru a putea cumpara biletele de avion la acest pret trebuie ca pe langa conditia de locuri disponibile sa se mai indeplineasca si o perioada de sedere de minim 2 zile si maxim o luna iar biletul de avion sa fie cumparat cu cel putin 10 zile inainte de plecare. De exemplu acum ar fi o perioada foarte buna de cumparat biletele de avion pentru cei care doresc sa isi petreaca Revelionul in Capitala Turciei.

Pretul de 99 EUR pentru un bilet de avion este cu toate taxele incluse si include inclusiv bagaj de mana + bagaj de cala, pentru cei care doresc o sedere ceva mai lunga si nu le este suficient doar bagajul mic de mana.

Puteti sa vedeti toate detaliile promotiei aici.

Pentru hoteluri in Istanbul va recomand sa rezervati aici.

Pe langa promotia catre Istanbul, cei de la Turkish mai au si altele la preturi interesante cu plecare din Bucuresti: New York, Boston, Washington sau Toronto de la 509 EUR; perioada de calatorie este identica si se aplica aceleasi conditii.

Foto: Flickr / Turkish Airlines Boeing B737-800 TC-JFT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *