Oferta TAROM spre Dubai – 15% reducere la biletele de avion

Compania TAROM anunță lansarea unei oferte speciale pentru destinația Dubai, începând de astăzi 10 martie 2016.

Dubai este primul centru turistic şi de afaceri din Orientul Mijlociu şi al doilea emirat ca mărime, dintre cele șapte care formează Emiratele Arabe Unite.

Oferta constă în aplicarea unui discount de 15% la tarifele pe rute spre şi dinspre România (Otopeni dar și destinații interne operate de TAROM) și Dubai.

Perioada de vânzare a ofertei este 10 – 17 martie 2016 și se aplică pentru călătorii efectuate în perioada 04 iunie – 30 iulie 2016. Atenție, nu sunt zboruri în fiecare zi, aparent doar sâmbăta la o verificare sumară, așadar căutați pentru aceste zile zborurile, altfel sistemul de rezervare vă poate da o eroare.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

De menționat este însă că în perioada ofertei este sezonul cel mai cald în Dubai, iar mai multe site-uri spun că perioada cea mai bună de a vizita Dubai este în sezonul ceva mai rece, din octombrie până în aprilie. Avantajul însă din perioada de vară este că este mai puțin aglomerat în Emirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *