Oferta de la KLM – Bucuresti – Amsterdam la 130 EUR dus-intors

Pana pe 15 Septembrie 2015, cei de la KLM au cateva oferte pentru calatorii din Romania. Reducerile acestea apar cam in fiecare luna si sunt incluse destul de multe zboruri din lista de destinatii KLM, majoritatea plecarilor fiind catre Asia sau catre America de Nord si de Sud.

Preturile nu intotdeauna ma dau pe spate, desi – da – vorbim de oferte cu preturi bunicele, insa cateodata sunt variante mai ieftine de la competitori. Daca insa ai card Flying Blue, face insa sens sa nu te uiti la diferenta de 30-40 EUR pentru a acumula cat mai multe mile de zbor si ulterior a le folosi pentru a lua la reducere alte zboruri.

In oferta curenta am vazut ca in lista de destinatii cu preturi la reducere apare si Amsterdam, cu preturi pentru un zbor dus-intors de 130 EUR, ceea ce este un pret bun, desi cel mai mic pret pe care l-am vazut pe aceasta destinatie a fost anul trecut – la 95 EUR.
Datele de calatorie sunt destul de extinse, am vazut aceste preturi pentru zboruri incepand cu octombrie si chiar pana la sfarsitul lui martie, iar pentru amatorii unui city-break extins cu cat mai putine zile de concediu luate de la munca, exista si posibilitatea plecarii in preajma Sarbatorii Zilei Nationale si a celei de Sf. Andrei – cand sunt zile nelucratoare si pica ideal inainte si dupa weekend anul acesta.

KLM_Amsterdam_1_Decembrie

Sunt destul de multe variante de calatorie, trebuie tinut insa cont ca pentru multe plecari vinerea si intoarcere duminica seara preturile sunt cu 20-30 EUR mai mari.

Orarul de zbor pentru city-break-uri este ideal, exista o plecare din Bucuresti la 13:00 iar intoarcerea din Amsterdam seara la 20:00. Durata zborului intre Bucuresti si Amsterdam este de putin sub 3 ore.
Zborurile sunt operate cu aeronave Boeing 737, eu am prins varianta 737-800, puteti citi aici experienta mea de zbor cu KLM de anul trecut.

Tineti cont si ca bagajul de cala la KLM este gratuit doar daca aveti cont de Flying Blue, insa contul acesta se poate face gratuit, aici. Pe langa bagajul de cala gratuit la KLM, avantajul de a avea un cont de Flying Blue este ca puteti sa obtineti puncte mile si pentru TAROM, AirFrance sau alti parteneri SkyTeam.

Anul trecut am fost in Amsterdam la inceput de noiembrie si a fost destul de frig, luati si asta in calcul. Hotelurile sunt relativ scumpicele, se mananca extrem de bine.

Pe langa oferta spre Amsterdam, cum spuneam, cei de la KLM au venit si cu altele grupate sub titulatura de Dream Deals. Le gasiti pe toate aici. Nu toate sunt cele mai bune preturi posibile, dar la unele e comod sa zbori cu KLM, de exemplu spre Bali veti gasi la 689 EUR dus-intors, dar ati putea merge si prin Kuala Lumpur si de acolo sa luati un low-cost spre Denpasar. Insa e disconfortul unei escale in plus.

Foto: Boeing 737 KLM – KLM Boeing 737-400 / flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *