O grevă va afecta aeroportul Londra Heathrow în zilele de 5-6 August – Mai mult de 170 zboruri anulate

În zilele de 5 și 6 August (luni și marți) pe aeroportul londonez Heathrow este plănuită o grevă a personalului de la sol care va afecta toate zborurile.
Pentru a limita aglomerările datorită personalului care va intra în grevă, aeroportul a anunțat că va anula aproximativ 170 zboruri.

Aeroportul menționează că pe durata grevei cozile care se vor forma în varii zone ale aeroportului vor fi mai mari decât de obicei și roagă pasagerii să fie în aeroport cu cel puțin două ore înainte pentru zboruri în Europa, respectiv cu cel puțin 3 ore înainte pentru celelalte zboruri. Indicația este valabilă chiar dacă pasagerul călătorește doar cu bagaj de mână.

O listă cu sfaturile oferite de aeroport pentru pasagerii care vor călători pe aeroportul londonez pe perioada grevei se găsește aici.

British Airways a anunțat că pentru a limita durata de așteptare la verificarea de securitate va permite pasagerilor să intre la bordul avioanelor cu un singur bagaj de mână. Orice alt bagaj suplimentar va trebui predat la ghișeele de baggage drop.

Citește și  20 de ani de la ultimul zbor comercial al unui avion Concorde

În prezent nu au fost comunicate zborurile care se vor anula și dacă sunt afectate și zborurile British Airways și TAROM pe ruta București Otopeni – Londra Heathrow.

În funcție de negocierile ulterioare ale sindicatelor care reprezintă angajații care lucrează pe aeroportul principal al Londrei este posibil ca greva să fie reluată și în zilele de 23 și 24 August 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *