O excursie in Jurul Lumii – Premiu de la SkyTeam

SkyTeam este o alianta a companiilor aeriene care isi propune sa ofere calatorilor o mai buna organizare a calatoriilor prin rute operate intre companii aeriene care fac parte dintr-un grup mai mare. De exemplu, pentru o calatorie Bucuresti – New York poti opta sa calatoresti cu Tarom pana la un hub al unui operator Skyteam (de exemplu Paris sau Amsterdam) si de acolo sa iei o alta companie aeriana, insa cu biletul cumparat de la un sigur furnizor.
Un alt mare avantaj este ca poti folosi milele (acele puncte de fidelitate specifice operatorilor aerieni) obtinute la o companie aeriana din alianta la toate celelalte companii din alianta.

Astazi a fost lansat un concurs in cadrul aliantei, pe pagina acesteia de Facebook, prin care cei care devin fanii paginii si se inscriu in concurs pot castiga o excursie in jurul lumii si o expeditie sponsorizata de National Geographic.

Prin inscrierea la concurs trebuie sa iti faci o harta a unei excursii cu 8 aeroporturi pe care zboara Skyteam (acoperirea e foarte mare). Acoperirea este extrem de mare, asadar nu trebuie sa ai probleme in a face extrem de bine turul lumii.

Screen Shot 2014-04-23 at 9.43.15 PM

De asemenea, aplicatia va incerca sa iti ofere o idee de ruta bazata pe locatia prietenilor tai din Facebook. Practic mie mi-a recomandat Barcelona, Dubai, Londra si Melbourne pentru ca am prieteni in aceste orase.

Iata si harta Round the World pe care am generat-o eu, printre destinatiile cu care m-am inscris in concurs am avea o ruta Bucuresti – Dubai – Kuala Lumpur – Tokyo – Buenos Aires – San Francisco – New York – Amsterdam 🙂

Puteti si voi sa inscrieti in concurs aici si sa va generati propria lista de destinatii la care vreti sa ajungeti. Cu putin noroc (ok, mai mult) puteti sa fiti fericitii care ne vor trimite vederi din excursia din jurul lumii.

Screen Shot 2014-04-23 at 9.50.21 PM

Extragerea castigatorilor se va realiza in 15.05.2014.

Orice destinatie de tip Round The World se poate simula direct pe site-ul aliantei SkyTeam la adresa http://roundtheworld.skyteam.com/B2C/

In acest moment in cadrul aliantei Skyteam se numara nu mai putin de 19 companii aeriene, printre care Tarom, Air France, KLM, Delta, Czech Airlines sau cel mai recent intrat in alianta – Garuda Indonesia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *