O aeronavă Blue Air care efectua cursa 0B 133 București – Liverpool s-a întors la Aeroportul Otopeni după suspiciunea unei defecțiuni tehnice

Cursa Blue Air 0B 133 de pe ruta București – Liverpool din această după amiază s-a întors la București în urma suspiciunii unei defecțiuni tehnice de către comandantul aeronavei.

Pasagerii de pe această cursă au fost preluați de o altă aeronavă Blue Air și își continuă călătoria spre Liverpool cu o întârziere totală estimată de aproximativ 2 ore și 30 minute, conform informațiilor afișate de către serviciile online de monitorizare curse aeriene.

Aeronava inițială planificată pentru această rută a fost un Boeing 737-800 cu înmatricularea YR-BMB, acesta a decolat de pe aeroportul Otopeni la ora 16:44 (ora planificată de decolare 16:15) iar după o oră și 14 minute s-a întors la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, după ce în prealabil a ajuns până în spațiul aerian al Ungariei.

Conform FlightRadar, aeronava a fost înlocuită cu un alt Boeing 737-800, înmatriculat YR-BMP, care a decolat de la Aeroportul Henri Coandă Otopeni în direcția Liverpool la ora locală 19:28. De menționat că această aeronavă care a preluat pasagerii spre Liverpool este cea mai recent intrată în flotă aeronavă Blue Air, vopsită pe coadă cu chipul lui Carol I.

Citește și  Blue Air sărbătorește Marea Unire alături de Casa Regală cu un avion vopsit cu chipul lui Ferdinand I

Sursă fotografie cover: Rus Felix / Flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *