O aeronavă Blue Air care efectua cursa 0B 133 București – Liverpool s-a întors la Aeroportul Otopeni după suspiciunea unei defecțiuni tehnice

Cursa Blue Air 0B 133 de pe ruta București – Liverpool din această după amiază s-a întors la București în urma suspiciunii unei defecțiuni tehnice de către comandantul aeronavei.

Pasagerii de pe această cursă au fost preluați de o altă aeronavă Blue Air și își continuă călătoria spre Liverpool cu o întârziere totală estimată de aproximativ 2 ore și 30 minute, conform informațiilor afișate de către serviciile online de monitorizare curse aeriene.

Aeronava inițială planificată pentru această rută a fost un Boeing 737-800 cu înmatricularea YR-BMB, acesta a decolat de pe aeroportul Otopeni la ora 16:44 (ora planificată de decolare 16:15) iar după o oră și 14 minute s-a întors la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, după ce în prealabil a ajuns până în spațiul aerian al Ungariei.

Conform FlightRadar, aeronava a fost înlocuită cu un alt Boeing 737-800, înmatriculat YR-BMP, care a decolat de la Aeroportul Henri Coandă Otopeni în direcția Liverpool la ora locală 19:28. De menționat că această aeronavă care a preluat pasagerii spre Liverpool este cea mai recent intrată în flotă aeronavă Blue Air, vopsită pe coadă cu chipul lui Carol I.

Sursă fotografie cover: Rus Felix / Flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *