Norwegian se pregătește să intre în Brazilia cu zboruri transatlantice spre Europa

Compania aeriană low-cost Norwegian a primit acordul autorităților din Brazilia pentru a lansa zboruri transatlantice spre Europa.

Cel mai probabil va fi vorba în primă fază de zboruri pe ruta Londra Gatwick – Sao Paolo și/sau Rio de Janeiro, rute oferite în prezent de British Airways și LATAM.

Data preconizată a lansării primelor zboruri Norwegian din și spre Brazilia nu este foarte exactă, cel mai probabil însă va fi vorba de 2019.

Norwegian a lansat în acest an și zboruri spre Buenos Aires Argentina, de pe Aeroportul Londra Gatwich, rută în competiție de asemenea cu British Airways. Ruta de 14 ore este operată de patru ori pe săptămână, dar va avea o creștere de frecvență la șapte zboruri săptămânale.

Norwegian operează multe zboruri transatlantice, operarea fiind concentrată mai mult spre America de Nord. O dată cu creșterea, compania aeriană low-cost trebuie să se orienteze și spre alte zone, anul trecând scandinavii lansând și ruta Londra – Singapore, rută care la vremea respectivă a fost cea mai lungă operată de o companie low-cost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *