Norwegian a lansat cea mai lungă rută low-cost: Londra – Singapore

Compania Norwegian a lansat de la baza sa din Londra cea mai lungă rută low-cost care este în prezent în oferta companiilor aeriene.

Zborul Londra Gatwick – Singapore Changi are o durată de aproximativ 12 ore și 45 minute iar distanța dintre cele două aeroporturi este de aproape 11.000 kilometri.

Zborurile sunt operate cu noile aeronave Boeing 787-9 Dreamliner, aeronave cu două culoare. Acestea oferă 309 scaune la clasa economică și 35 scaune la clasa premium.

Vor fi patru frecvențe săptămânale pentru aceste zboruri, pentru început.

Citește și  Zborul cu Boeing 787-9 Dreamliner British Airways

Chiar dacă este un zbor low-cost, aeronavele Boeing Dreamliner ale operatorului Norwegian au parte de un sistem multimedia dotat cu un ecran de 11 inch iar fiecare scaun are un port USB pentru încărcarea gadgeturilor.

Norwegian urmează să lanseze următoarea rută low-cost lung-curier de la aeroportul Londra Gatwick spre Buenos Aires (Argentina), în februarie 2018.

Prețul biletelor de avion pleacă de la doar 179 EUR, desigur că în acest preț nu este inclus bagajul de cală sau meniul la bord, dar e un preț excelent pentru cei care vor să călătorească repede și nu au pretențiile unui meniu în zbor sau alte briz-briz-uri specifice companiilor legacy.
Desigur, dacă ar fi să aleg, cu siguranță aș alege un alt operator pentru acest zbor, dar depinde de preț. Dacă e să aleg între 359 EUR dus-întors cu Norwegian sau 600 EUR cu British Airways e posibil să cântăresc mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.