New York la 549 EUR de la Bucuresti si alte promotii de la Air France

In ultimele zile am prins tot mai multe oferte de la companiile aeriene care opereaza din Bucuresti. Dupa promotia lunii octombrie de la Tarom si promotia celor de la KLM, un alt operator aerian din SkyTeam se alatura noului sezon de promotii, fiind vorba de Air France.

Pe langa acesti operatori mai sunt anuntate in aceasta perioada si promotii de la Qatar Airways, pana in 12 Octombrie.

Air France se lauda ca un un zbor dus-intors la Paris la preturi incepand cu 194 EUR, insa acest pret comparat cu oferta 99 EUR de la Tarom este evident mult mai mare (sau cu alte promotii Air France din trecut spre Paris), insa pe langa cursele spre capitala Frantei am ochit la Air France alte promotii interesante:

  • New York de la 549 EUR
  • Toronto de la 575 EUR
  • Beijing de la 549 EUR

In rest nu mi s-au parut cine stie ce preturi speciale, lista intreaga a ofertei se regaseste in aceasta pagina, fiind oferte pentru destinatii din toate continentele spre care zboara transportatorul aerian francez.

Perioada de calatorie pentru zboruri este cuprinsa pana undeva spre finalul lunii mai 2015 pentru destinatii din America de Nord sau pana la finalul lui martie 2015 pentru restul destinatiilor intercontinentale. Evident, sunt si cateva perioade Black out, majoritatea in preajma Craciunului si a Revelionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *