Meniul secret TAROM – Cum să ai mâncare de clasa business, tort și șampanie la clasa economy

Operatorul național TAROM are o grămadă de servicii, din păcate foarte multe dintre ele insuficient explicate(exemplu abonamentul anual – în care pentru detalii ești invitat în agenții) sau de care știu doar cei care lucrează la companie. Asta dacă știu și aceștia din urmă. Aș putea chiar să spun că poate unele servicii ar fi secrete sau poate doar destinate anumitor pasageri?

Poți comanda meniu de business class chiar și la economy

Am aflat de exemplu astăzi, de la unul dintre cei mai fideli pasageri TAROM, că există posibilitatea de a comanda varii servicii și mai ales meniuri de clasa business chiar de la clasa economy. Pe site-ul TAROM este menționat acest serviciu extrem de vag – fără prețuri și mai ales fără detalii despre ce presupun acele servicii.

Aparent este vorba de mâncare mai specială, șampanie, torturi și alte pachete, i-aș spune aniversare.

Inclusiv pe avioanele Boeing 737-800 nou venite se poate comanda, în avans, mâncare caldă, chiar dacă meniul pe aceste avioane noi a fost înlocuit în economy cu mâncare rece, datorită numărului insuficient de cuptoare.

Iar meniurile sunt la prețuri extrem de atractive pentru ce conțin și pentru ideea de a mânca la bordul avionului. Aș putea spune că meniurile sunt mai ieftine decât la restaurantele din Aeroportul Otopeni.

Citește și  Black Friday 2023 TAROM cu vouchere vandute pe eMAG la jumătate de preț

În plus, surprizele la bordul avioanelor sunt mult mai simplu de făcut – mai ales șampania și tortul ar putea ajuta de exemplu la o surpriză romantică sau pentru o aniversare.

Preț meniuri speciale TAROM: mâncare clasa business la economy, șampanie, torturi în zbor

Meniurile sunt grupate și pe avionul cu care zbori, de exemplu meniul pe avioanele ATR poate fi doar meniu rece.

Modalitatea de rezervare

Singura chestie cu aceste meniuri este că trebuie comandate în avans – iar procedura de comandare a meniurilor chiar dacă este electronică, este extrem de neatractivă. Pentru a comanda un meniu special este necesar să trimiteți codul rezervării, împreună cu cererea, către adresa de email rezervari‘at’tarom.ro. Ulterior cererea se va procesa.

Nu știu de voi, dar eu abia aștept să zbor cu TAROM și să încerc să rezerv acest meniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *