Mai multe zboruri Wizz Air din Londra spre Suceava și Constanța în 2019

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a anunțat o nouă extindere a operațiunilor de pe Aeroportul din Londra Luton. Astfel, această bază va avea alocată din vara lui 2019 încă două aeronave Airbus A321 pentru a construi rețeaua de rute și a extinde frecvențele de zbor existente. De această mărire de frecvențe se vor bucura și aeroporturile din Suceava și Constanța, care vor primi noi zboruri spre Londra.

Astfel, din 17 Septembrie 2019 pe ruta Londra Luton – Suceava sunt programate 10 zboruri săptămânale, o creștere a numărului de zboruri de la cele 7 planificate deja.

De asemenea, legătura Londra Luton – Constanța va avea un număr de 5 frecvențe săptămânale în loc de 4 zboruri săptămânale, începând chiar cu 1 iulie 2019.
Să sperăm că această creștere de frecvențe va aduce un număr mai mare de turiști străini pe litoralul românesc, chiar dacă operațiunile Wizz Air de la orașul bulgăresc Varna sunt mult mai mari, spre 14 destinații, iar Wizz Air promovează Varna ca fiind (Marea Neagră) (screenshot).

Un comentariu la „Mai multe zboruri Wizz Air din Londra spre Suceava și Constanța în 2019

  • 19 decembrie 2018 la 12:41
    Permalink

    Foarte bine,foarte bine ,wizz air se lauda ca lanseaza mereu curse de pe aeroporturile romanesti,dar nu mai poate efectua o mica cursa interna,ma refer la Cluj Napoca – Bucuresti.

    FELICITARI WIZZ AIR.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *