Mai există oameni care merg cu autocarul din România spre Londra?

Căutând informații despre cele mai populare rute pentru călătoriile cu avionul din România spre Londra sau alte orașe din Marea Britanie, am observat că multă lume încă promovează ideea de a merge în Anglia cu autobuzul sau autocarul.

Traseul, depinde de locul de plecare, în orice caz depășește cu siguranță 24 ore de mers continuu din România. Dacă mai și pornești din extremitatea estică a României, e clar. Până ieși din România aproape că trece ziua.

Spre Londra, din România, se zboară cam de pe fiecare aeroport. Că e București, Iași, Timișoara, Cluj, Satu Mare sau Constanța, opțiuni de transport spre Londra sunt suficiente. Nu e de mirare că este cea mai căutată rută din România, cu avionul.

Și atunci, mai ales că zboară atâtea companii aeriene (TAROM, Wizz Air, Blue Air, Ryanair sau British Airways), mă întreb care ar putea fi motivele pentru care, în loc de un zbor de 3 ore, ai alege un drum cu autocarul de vreo 30 ore? Prețul nu cred că e foarte diferit, mai ales dacă călătorești cu ceva mai puține bagaje sau rezervi din timp.

În orice caz, dacă aveți opțiunea, zburați cu avionul. Pentru mine e șocant că ai vrea, de exemplu, să mergi pe un drum București – Londra, cu autocarul. Înțeleg, în țară poate fi varianta comodă de plecare imediată, poate chiar pentru o vacanță în Grecia, Bulgaria sau Turcia, dar e crunt să mergi cu autocarul pe alte destinații.

3 comentarii la „Mai există oameni care merg cu autocarul din România spre Londra?

 • 1 mai 2017 la 19:34
  Permalink

  Da, sunt multi care habar n-au de avion din alte orase de ex, sau care au niste pasarici pe creier ca li se intampla ceva cu avionul. Tocmai zilele trecute am vazut o reclama pe fb si acolo scria ca e 100 euro/one way la Londra!!! Exagerat de scump!!

  Răspunde
 • 10 mai 2017 la 6:24
  Permalink

  „Spre Londra, din România, se zboară cam de pe fiecare aeroport. Că e București, Iași, Timișoara, Cluj, Satu Mare sau Londra, opțiuni de transport spre Londra sunt suficiente.”Exista zboruri chiar si din Londra spre Londra? ? In plus mai sunt zboruri din Constanta,Suceava,Craiova,Targu Mures,Sibiu spre Londra!

  Răspunde
  • 10 mai 2017 la 10:35
   Permalink

   Mulțumesc pentru că mi-ai atras atenția. În mod clar e o greșeală de redactare.
   Da, există zboruri de pe fiecare aeroport „activ” din România spre Londra, din ce știu.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *