Lufthansa va introduce meniuri plătite pe zborurile lung-curier din această vară pentru pasagerii economy și premium economy

Compania germană Lufthansa va introduce din vara aceasta meniurile plătite pe zborurile lung-curier. Această opțiune s-ar aplica pasagerilor din clasele de călătorie economy și premium economy, care vor putea comanda, în locul meniurilor clasice, un meniu de tip a la carte.

Meniurile clasice nu ar dispărea din oferta Lufthansa pe zborurile lung-curier, această opțiune fiind introdusă ca o opțiune extra decât ca un înlocuitor pentru meniurile gratuite.

Aceste meniuri noi a la carte vor fi disponibile pe zborurile intercontinentale cu origine în Frankfurt și Munich, iar prețul meniurilor va fi cuprins între 19 și 33 EUR.
Meniurile a la carte, pentru pasagerii care vor opta pentru acest sortiment îmbunătățit vor înlocui astfel primul meniu servit.

Noile meniuri se așteaptă să fie disponibile pentru zboruri începând cu luna mai 2018.

În prezent, Lufthansa oferă un sortiment bun de meniu pe zborurile lungi, în funcție de distanța parcursă și de destinație. Meniul este personalizat obiceiurilor pasagerilor dar și echilibrat și potrivit pentru zbor.

Lufthansa nu este prima companie aeriană care ar introduce această opțiune de meniu îmbunătățit, inclusiv KLM au de ceva timp meniuri care se pot comanda special în clasele economy de călătorie.
De altfel, inclusiv TAROM are un meniu îmbunătățit care se poate comanda la prețuri foarte decente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *