Lufthansa isi schimba numele: campanie de promovare a campionatului mondial de fotbal din Brazilia

Până la campionatul mondial de fotbal din Brazilia nu a mai rămas mult timp, iar companiile aeriene își propun să crească profiturile pe rutele spre America de Sud din această perioadă, probabil de aceea multe dintre acestea și-au deschis rute noi în acest sezon și de asemenea întreprind tot felul de acțiuni de marketing în promovarea acestui eveniment care se desfășoară o dată la 4 ani. Este și cazul Lufthansa care va schimba denumirea de pe livery-ul avioanelor din Lufthansa în Fanhansa pentru nu mai puțin de 8 avioane.

Este pentru prima dată în istoria acestei companii când numele de pe fuselajul avioanelor se va schimba de la începerea operării zborurilor, de acum 60 de ani.

Primul avion Fanhansa va fi un Airbus A321-200 iar prima rută onorată sub noua denumire va fi operată într-un zbor de la Munchen spre Londra, pe zborul LH2478.

Dintre avioanele care vor primi noua denumire, vor fi 3 avioane de tip mediu curier și încă 5 avioane lung curier, inclusiv noul Boeing 787-8 Intercontinental, cel mai lung avion din lume.

Oficialii companiei germane au declarat că schimbarea denumirii este o supriză pentru călători și o mulțumire pentru fanii fotbalului care vor călători la bordul acestor avioane. De asemenea, se vor oferi diferite promoții la bord pentru a marca atmosfera prilejuită de Cupa Mondială la fotbal care în acest an se desfășoară în Brazilia.

fanhansa
Jens Brokuf / Source: PlanePictures.Net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *