LOT Polish Airlines va opera zboruri București – Cracovia din aprilie 2019

LOT Polish Airlines a anunțat astăzi introducerea zborurilor directe din București spre Cracovia. Zborurile vor debuta începând din 1 aprilie 2019, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale.

Zborurile sunt cu înnoptare la București, astfel că zborul de la Cracovia este operat seara, cu retur în zilele de Marți, Joi, Sâmbătă dimineața devreme de la Otopeni..

LO650 – București Otopeni OTP 06:15 – Cracovia KRK 07:05 / Marți, Joi, Sâmbătă
LO649 – Cracovia KRK 20:25 – București Otopeni 23:15 / Luni, Miercuri, Vineri

Durata zborului pentru ruta de aproximativ 800 kilometri este ceva mai extinsă, această fiind de aproximativ o oră și 50 minute.

LOT va opera ruta București – Cracovia cu aeronave de tip Bombardier Dash 8. Aceste aeronave sunt avioane de tip turbo-prop și au o capacitate de 78 locuri.

Prețurile pentru noua rută București – Cracovia pornesc de la 119 EUR pentru un zbor dus-întors și acestea sunt disponibile spre rezervare pe site-ul companiei aeriene. Momentan zborurile nu au fost listate în motoare de căutare precum momondo / KAYAK.

Această nouă rută va deveni astfel a treia rută operată de LOT Polish din România, după zborurile spre Varșovia de la București și Cluj-Napoca.

Foto: Flickr / LOT, SP-EQI, Bombardier Dash 8 Q400, Anna Zvereva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *