LOT Polish Airlines va oferi două zboruri zilnice București – Budapesta începând din septembrie 2019

Compania aeriană poloneză LOT Polish Airlines își extinde operațiunile de la Budapesta și va oferi din 2 septembrie 2019 două zboruri zilnice care vor conecta Bucureștiul de capitala Ungariei, Budapesta.

Zborurile vor fi operate cu aeronave Embraer E195 cu o capacitate de 118 locuri. Aeronavele vor fi configurate în trei clase de călătorie: business, premium economy și clasa economy standard.

Orarul anunțat al zborurilor prevede 12 frecvențe, cu câte două zboruri de plecare din București în toate zilele, cu excepția duminicii.

Orar zboruri LOT Polish Airlines – Budapesta – București

BUD-OTP 13:00-15:20 zilnic, cu excepția zilei de duminică
OTP-BUD 16:05-16:30 zilnic, cu excepția zilei de duminică

BUD-OTP 22:50-01:10(+1) zilnic, cu excepția zilei de sâmbătă
OTP-BUD 06:00-06:25 zilnic, cu excepția zilei de duminică

Zborurile sunt deja încărcate în motorul de rezervări LOT la prețuri care pornesc de la 99 EUR pentru un zbor dus-întors.

Noile zboruri introduse de către LOT între București și Budapesta sunt lansate cu scopul de a susține creșterea aeroportului din Budapesta atât prin trafic direct, cât și prin trafic de conexiune.

Vă reamintim că polonezii de la LOT au lansat deja zboruri de la Budapesta spre London City și transatlantice spre New York și Chicago, acestea din urmă fiind operate cu aeronave moderne Boeing Dreamliner.
Desigur, aceste zboruri se adaugă deja zborurilor din Budapesta spre destinații din Polonia precum Varșovia sau Cracovia.

Citește și  1 milion de pasageri pe aeroportul Cluj Napoca în prima jumătate a lui 2022

Nu ar fi așadar de mirare ca începând din toamnă să ne îmbarcăm pe zborurile unei companii naționale poloneze, în direcția capitalei Ungaria Budapesta și de acolo tot cu polonezii să zburăm spre New York sau Chicago.

LOT Polish Airlines va concura pe această rută doar cu TAROM, după retragerea celor de la Wizz Air de pe rută. TAROM oferă în prezent 12 zboruri săptămânale, cu câte două zboruri zilnice de luni până vineri și câte un zbor sâmbăta și duminica, cu un mix de aeronave ATR 42/72, Boeing 737 sau Airbus A318 la prețuri de la 116 EUR dus-întors.

De menționat că atât TAROM cât și LOT la prețul cel mai mic nu includ bagaj de cală, iar polonezii nu includ catering.

Pe lângă introducerea zborurilor spre București de la Budapesta, polonezii de la LOT vor introduce tot din septembrie și zboruri Budapesta – Brussels, operând în total 7 destinații internaționale de pe aeroportul internațional Ferenc Liszt Budapesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.