LIVEBLOG: Conferință de presă Ryanair la București astăzi

Astăzi, cu începere de la ora 14:00 se desfășoară la București o conferință de presă a companiei aeriene low-cost irlandeze Ryanair. Suntem prezenți la conferință și începând cu ora 14:00 vom ține un live-blog cu ceea ce au de anunțat irlandezii pentru piața din România.

Michael O’Leary, Chief Executive Officer Ryanair
Michael O’Leary, Chief Executive Officer Ryanair

Este destul de probabil să avem anunțate versiunea în limba română a site-ului Ryanair, prețurile pentru biletele de avion București – Timișoara și o bază la Aeroportul Henri Coandă București Otopeni. Ziua de astăzi se prefigurează a fi una care poate să schimbe universul zborurilor low-cost în România, o piață de transport aerian care trece prin schimbări fundamentale în ultima perioadă, atât Wizz Air, Blue Air cât și Ryanair anunțând concret interesul prin lansări de zboruri chiar și pe relații interne.

LIVE BLOG:

Conferinta de presa s-a incheiat!

14:25 Putem sa crestem doar cu viteza cu care isi doresc aeroporturile – MOL 🙂
Aeronavele bazate la Bucuresti vor fi noi.

14:20 Prima ruta interna Timisoara – Bucuresti. Sunt discutii si cu alte aeroporturi din tara pentru a lega Bucurestiul de provincie.
Nu exista momentan volum suficient pe interne, urmatoarele dezvoltari vor veni tot pe international.
Sesizam ca Directorul General Aeroporturi Bucuresti nu este prezent la masa.

Interesul este crescut pentru rute care pot fi acoperite de frecvente multe, exemplul Lisabona – Bucuresti de doua ori pe zi operat de Wizz Air sau Blue Air este neinteresant.

14:15 Preturi promotionale 9.99 EUR doar astazi pentru Bucuresti. Am gasit listate aceleasi preturi si ieri.

14:10 Baza la Bucuresti cu 3 aeronave.

Oficialii Ryanair nu au ratat ocazia de a ironiza intarzierea zborului TAROM care il ducea pe prim ministrul Dacian Ciolos catre Bruxelles, mentionand ca mai bine alegea Ryanai.r

14:05 Conferinta de presa sta sa inceapa chiar acum. Ramaneti conectat!

13:30 Am ajuns la Ramada Plaza, locația conferinței de presă Ryanair. Vor prezenta Michael O’Leary CEO Ryanair, Denis Barabas – Sales & Marketing Executive CEE and Romania Ryanair, Lisa Cashin – Communications Manager – Ryanair, Sorinel Ciobanu – Director General Compania Națională Aeroportoruri București.

Rămâi alături de noi și urmărește ce anunță Michael O’Leary, Chief Executive Officer al Ryanair, începând cu ora 14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *