Level – o nouă companie aeriană low-cost lung curier în Europa. Primele destinații Los Angeles și San Francisco – bilete de la doar 99 EUR/segment

Grupul IAG, din care fac parte companiile aeriene British Airways, Iberia, Aer Lingus precum și low-costul Vueling va lansa anul aceasta o nouă companie aeriană de tip low-cost, de data această o companie care va ținti piața lung curier. Noua companie aeriană va avea baza operațională la Barcelona iar pentru început va opera cu două avioane Airbus A330 noi împrumutate de la Iberia, cu echipaj de cabină Iberia.

Primele destinații care vor fi operate de către compania aeriană low-cost Level vor fi între Barcelona și orașe de pe Coasta de Vest a Statelor Unite – Los Angeles și San Francisco Oakland. De asemenea, compania a mai anunțat și destinațiile spre Punta Cana și Buenos Aires (Argentina).

Zborurile spre San Francisco vor fi operate din Barcelona de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică, începând cu 1 iunie 2017.

Biletele sunt deja puse la vânzare pe site-ul flylevel.com iar prețurile pornesc de la doar 99 EUR pentru Los Angeles și San Francisco Oakland și de la 149 EUR pentru Punta Cana și Buenos Aires.

Am reușit să simulez un zbor la un preț de doar 199 EUR dus-întors între Barcelona și San Francisco Oakland, prin motoarele de căutare zboruri, unde zborurile sunt văzute ca fiind operate de Iberia.

Vezi oferta aici
Dacă nu mai sunt date disponibile direct la link, mai jucați-vă cu datele de călătorie.

Cu puțină planificare, nu e ireal să găsești un zbor București – Barcelona și retur (vezi oferte aici), sau din alt oraș din România, cu 100 EUR, astfel că poți călători în Statele Unite cu aproximativ 300 EUR dus-întors. Sigur, zboruri low-cost, fără a lua în calcul bagaj de cală sau meniu la bord.

Avioanele Airbus A330 vor fi configurate în două clase de călătorie – economy și premium economy – 293 locuri la economy și 21 scaune premium. Configurația este destul de densă, scaunele fiind aranjate într-o configurație 2-4-2. Partea bună este că spre deosebire de alte companii low-cost, fiecare scaun va fi dotat cu un ecran de 9 inch. La premium economy configurația este ceva mai relaxată, un scaun fiind scos, astfel configurația se transformă în 2-3-2.

După doar o zi de la punerea biletelor de avion, compania Level a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că a vândut deja 52.000 bilete de avion pe cele patru destinații pe care le va opera. Un început extrem de promițător, să vedem dacă compania va putea și pe viitor să ofere prețuri *atât* de mici. Pentru că 199 EUR dus-întors Barcelona – San Francisco e un preț extrem de mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *