LEVEL – Compania low-cost axată pe zboruri lung curier va oferi zboruri de la Paris

Compania Level, lansată în urmă cu câteva luni cu zboruri de pe aeroportul Barcelona se pare că începe să aibă succes și se pregătește de o nouă bază operațională. A doua bază operațională de pe care low-costul parte din grupul IAG o va oferi este de pe aeroportul Paris Orly.

Din Paris, compania va zbura spre Montreal, Guadalupe, New York New Ark (EWR) și Martinique. Începerea operațiunilor este programată din iulie 2018 pentru zborurile spre Montreal și Guadalupe respectiv din septembrie pentru Newark și Martinique.

Și aceste zboruri vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A330-200, același model cu care compania zboară deja din Barcelona. Configurația este de 293 locuri în economy și 21 scaune premium economy. Fiind vorba de zboruri low-cost, nu există scaune business class.

Biletele pentru zboruri din Paris sunt deja puse în vânzare

Deja biletele de avion sunt puse în vânzare și se pot achiziționa pentru prețuri de la doar 99 EUR/segment. Acest preț nu include bagaj de cală sau catering, dar cu o conexiune low-cost din București spre Paris se pot obține economii importante la prețul biletului de avion.

Din Barcelona LEVEL mai adaugă un zbor spre Boston

În prezent, LEVEL zboară din Barcelona spre Buenos Aires, San Francisco, Punta Cana și pe timp de vară spre Los Angeles. Și din Barcelona compania va mai adăuga o nouă rută, spre Boston, din martie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *