Laudamotion va zbura pe ruta Viena – București din octombrie 2018

Începând din 28 octombrie 2018, compania aeriană Laudamotion va zbura zilnic pe ruta București – Viena.

Laudamotion va fi a treia companie aeriană după TAROM și Austrian Airlines care va opera zboruri pe această rută.

Zborurile sunt deja la vânzare la prețuri de la 20 EUR segment de zbor, iar acestea sunt la vânzare pe site-ul Ryanair.

Orarul este unul destul de bun, cu un mix în care se pleacă din Vienna fie la 06:00 sau la ora 13:15, astfel că vă puteți organiza destul de bine city-break-urile în capitala Austriei.

În acest moment Laudamotion are o flotă de 6 avioane, 5 dintre ele de tip Airbus A320 plus încă un avion Airbus A321. Totuși, flota companiei cu sediul la Viena va crește până la debutul sezonului de iarnă.

Mai multe detalii găsiți la Imperator.

Un comentariu la „Laudamotion va zbura pe ruta Viena – București din octombrie 2018

  • 25 mai 2018 la 9:16
    Permalink

    Laudamotion e un soi de Ryanair sub acoperire, care (încă) folosește Airbus-uri în loc de Boeing-uri. Sincer, aș fi preferat ca linia aeriană a lui Niki Lauda să fi fost preluată de Vueling, așa cum se anunțase inițial.
    Văd Vueling ca pe o companie destul de dinamică, cel mai bine poziționată dintre LLC-urile înființate de marile companii aeriene tradiționale ale Europei pentru o poziție cu adevărat paneuropeană(Eurowings se abate de la modelul de LLC european clasic, cu zboruri lung curier iar Transavia e ținuntă pe loc de problemele de la Air France). Astfel, cu asset-urile Niki, Vueling ar fi fost cu un pas mai aproape de a concura cu nume ca Ryanair, easyJet și cu Wizz în Estul Europei, întrucăt de le Viena, drumul spre Est ar fi fost mult mai facil.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *