KLM lanseaza un parteneriat pe termen lung cu Airbnb

Cei de la KLM au anuntat startul unei colaborari pe termen lung impreuna cu website-ul Airbnb.com pentru a oferi clientilor posibilitatea ca inca din momentul rezervarii biletului de avion acestia sa isi poata gasi si un loc cat mai convenabil pentru a-si petrece vacanta.

AirBnb este un site destul de controversat de rezervat apartamente si alte locatii direct de la persoane fizice si a fost indelung controlat de catre diverse state pentru ca practic multi au facut un business din inchirierea apartamentelor. Filozofia airbnb este ca oamenii sa isi inchirieze fie o parte din locuinta sau intreaga locuinta pentru perioade scurte de timp, atunci cand acestia nu au nevoie de locatii si s-a bucurat de un deosebit succes in randul calatorilor pentru ca ofera conditii bune de cazare la preturi foarte mici comparat cu hotelurile.

Pentru a marca colaborarea cei de la KLM impreuna cu Airbnb au realizat o competitie in care se poate castiga un sejur intr-un apartament direct intr-un avion in aeroportul Amsterdam Schiphol.

De asemenea cei de la KLM au creat o colectie de locatii interesante de stat de pe site-ul Airbnb pentru nu mai putin de 600 destinatii din intreaga luna, locatii care vor fi promovate si pe homepage-ul KLM la inceputul anului viitor.

Foto: Boeing 737 KLM – KLM Boeing 737-400 / flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *