KLM lansează o promoție festivă cu prețuri foarte bune spre toată lumea

Compania aeriană olandeză KLM a anunțat astăzi lansarea unei oferte cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, iar ofertele, inclusiv cele cu plecare din București sunt deosebit de atractive, cu perioadă de călătorie extinsă până chiar la mijlocul anului viitor.

Printre cele mai spectaculoase oferte se numără cele spre Panama (409 EUR), San Francisco (479 EUR), Bangkok (459 EUR) sau New York (471 EUR). Chiar și prețurile care depășesc 500 EUR sunt atractive, de mult nu am văzut Singapore la 529 EUR dus-întors sau Bali (Denpasar) la 619 EUR.

De menționat că pentru unele destinații în ofertă nu este inclus bagajul de cală.

Prețuri atât de mici pentru zboruri dus-întors cu o singură escală nu am văzut atâtea adunate de la o singură companie aeriană de cel puțin jumătate de an, așadar dacă poftiți spre o vacanță, ar fi bine de aruncat un ochi spre toate ofertele.

De asemenea și Air France se sincronizează în aceste oferte, așadar pe anumite destinații puteți combina plecarea cu o companie aeriană și întoarcerea cu altă companie aeriană. Așa puteți de exemplu pleca din Paris spre San Francisco cu Airbus A380 și întoarcerea prin Amsterdam cu Boeing 747-400.

Oferta are și câteva condiții, printre care o perioadă minimă a călătoriei de 6 zile, maxim 3 luni și  pot exista perioade de black-out în care nu se aplică oferta în perioada în funcție de destinație. Perioada de valabilitate a promoției este până în 20 decembrie 2018, dar locurile sunt limitate, așadar pentru cele mai bune prețuri merită rezervat cât mai repede. Oferta se aplică pentru zboruri până în 30 iunie 2019.

Vă recomand pentru a găsi cele mai bune oferte să folosiți motoare de căutare precum momondo pentru a găsi cu ușurință date de călătorie ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *