Instameet TAROM la Divizia Tehnica – 23 Mai 2015

Chiar daca nu sunt neaparat un impatimit al Instagramului, nu pot sa spun ca nu as fi activ pe aceasta retea de socializare, concentrata spre poze. Daca ma uit si atent la fotografiile pe care le-am postat pe Instagram, observ insa un lucru interesant: majoritatea sunt facute din calatorii, sunt din avion sau cu si despre avioane.

Am ramas, recunosc, foarte surprins cand am vazut ca TAROM organizeaza un #instameet, la Divizia Tehnica. Trebuie sa zic ca m-am inscris imediat!

Instameet-ul va avea loc sambata, 23 mai 2015, incepand cu orele 12:00. Sper sa fim cat mai multi, iar daca vreti sa veniti si voi, trebuie sa va inscrieti prin email la irina.alexe@tarom.ro precizand numele complet si din motive de securitate si seria si numarul cartii de identitate.

Compania Nationala TAROM are si un cont oficial de instagram, se gaseste aici. Primele poze nu sunt cine stie ce, insa abia astept sa apara si pozele din aer si de la cockpit! Zic ca merita un follow!

Citește și  PROMOȚIE TAROM: 10% reducere pe zboruri internaționale și interne

Abia astept sa vad cum va fi aceasta intalnire dedicata pasionatilor de Instagram. Eu totusi voi veni ca pasionat de aviatie posesor de cont instagram si sper ca voi realiza poze cat mai frumoase 😀

In imagine, TAROM YR-ATA ATR 42-500.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *