Inregistrare video cu drona superba in Thailanda: Maya Bay, Krabi & Ko Phi Phi

Ei dragii mei, mai sus gasiti un video cu care mi-am clatit astazi cam toata ziua iar coloana sonora mi-a rasunat in boxele castilor chiar si atunci cand privirea nu imi era vrajita de imaginile acestea surprinse dintr-o camera video atasate unei drone DJI Phantom 2.

Inregistrarea este realizata in Thailanda si surprinde plajele si stancile de-a lungul insulei Ko Phi Phi si Phi Phi. In Phi Phi poti sa ajungi fie din Krabi, fie din Phuket cu un ferry, drumul dureaza undeva la 2 ore si pretul pare sa fie cam 500 bahti, adica vreo 13-14 dolari/segment. E posibil sa se gaseasca si mai ieftin, dar sigur se gasesc si mai scump, inclusiv cu preluare de la hotel si vapoare cu aer conditionat…insa nu stiu cat de necesar e aerul conditionat cand mergi pe mare pe un drum relativ scurticel.

In Phuket se ajunge relativ usor din Bangkok sau Kuala Lumpur (zilele trecute era o oferta misto la British Airways, poate mai sunt date disponibila) dar mai sunt si companii aeriene care zboara direct spre Phuket, cum ar fi Emirates, Aeroflot sau Qatar Airways, chiar daca e mai scumpicel in general sa ajungi direct in Phuket versus o escala in Kuala Lumpur sau Bangkok.

Hotelurile de pe insula Phi Phi sunt destul de scumpe, am vazut preturi pe noapte pe camera ceva mai misto undeva de la 150-200 EUR si review-urile sunt cam de 4/5, semn ca locul e mereu plin de turisti.

Senzational cum arata stancile acelea si la un moment dat apa de un turcoaz atat de stralucitor te face sa ramai cu gura cascata. Uite inca o destinatie de pus pe bucketlist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *