Indonezia introduce 17 tari europene pe lista tarilor care nu au nevoie de viza de intrare

Guvernul indonezian va elimina in curand vizile pentru 30 de noi tari pe langa cele 15 care deja se bucura de intrare in arhipelag fara viza. Printre aceste noi 30 tari se numara alte 7 tari din Asia-Pacific, 17 din Europa si 6 din Orientul Mijlociu si Africa.

Printre cele 17 tari europene care nu vor necesita viza de intrare in Indonezia se numara tari precum Rusia, Olanda, Germania, Spania, Franta, Italia dar si tari precum Ungaria sau Polonia. Puteti vedea in infograficul de mai sus lista tarilor care nu au nevoie de viza de intrare in Indonezia.

Din pacate, pentru calatorii din Romania si alte inca cateva tari est-europene politica de visa Free nu se va aplica, la fel cum nu se aplica nici pentru Australia (probabil datorita racelilor politice).

Cu toate acestea, intrarea in Indonezia din punctul nostru de vedere a fost doar o formalitate, puteti citi aici mai multe. Desigur, vorbim de viza on arrival de turist, valabila pentru 30 zile si care costa 35$.

Daca planuiti sa ajungeti in Indonezia, va recomand seria mea de articole despre aceasta tara, impreuna cu experientele din Bali, Yogyakarta sau Jakarta.

Sursa Jakarta Post

foto: “Jakarta Airport Visa on Arrival” by Stefan Krasowski / flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *