Inca o promotie Flydubai: Dubai la 198 EUR, Maldive si Colombo la 398 EUR

Cei de la flydubai ocazional anunta promotii foarte interesante cu plecare din Bucuresti. De data asta se reediteaza promotia spre Dubai la 198 EUR dar se adauga si alte destinatii foarte bune pentru iarna lui 2015: Maldive si Colombo la preturi de la doar 398 EUR, cand de regula pretul unui bilet de avion spre aceste destinatii sare cu usurinta de 500 EUR.

Am dat peste promotie pe pagina de facebook a celor de la Flydubai intamplator si se pare ca astazi, 19 decembrie 2014 este ultima zi in care se pot cumpara aceste bilete de avion la preturi promotionale. Promotia dureaza pana la miezul noptii iar perioada de calatorie pentru bilete este intre 15 ianuarie si 15 martie 2015.
Bineinteles, locurirle sunt limitate, asadar grabiti-va sa rezervati calatoria pentru a va bucura de preturile speciale.

Pentru zborurile catre Maldive si Colombo bineinteles se face escala in Dubai.

Mai multe detalii despre promotiile FlyDubai regasiti aici.

Flota operatorului flydubai este compusa integral din avioane Boeing 737-800 si de asemenea ofera un sistem de in flight entertainment, pe care de exemplu ceilalti operatori din Bucuresti care zboara direct spre Dubai nu il ofera, asadar veti avea un zbor linistit si cu un sistem de entertainment care sa nu va plictiseasca pe parcursul calatoriei.

sursa foto: A6-FDK B737-8KN FlyDubai / flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *