Încă două avioane pentru TAROM în următoarele luni

Potrivit unor declarații ale directorului general TAROM – Wolff Werner – Wilhelm, declarate la Iași și preluate de Agerpres, în următoarele câteva luni compania ar trebui să mai primească încă două avioane.

Mai multe informații cu privire la modelul acestor avioane nu am găsit, dar dacă vorbim de avioane jet – sper că este vorba de Boeing – pentru uniformizarea flotei, dar nici avioane ATR nu ar fi rele pentru companie, având în vedere că actualele modele ATR deja au trecut de prima tinerețe.

Rămâne de văzut. Până la urmă, prin programul de guvernare, TAROM ar trebui să primească în total 27 avioane noi – preluate prin leasing. Compania până acum a primit două Boeing 737, în 2017- care ar fi trebuit să ajungă la Pegasus Airlines, și prin urmare au configurație de low-cost și fără business class.

TAROM a lansat astăzi cursele aeriene Timișoara – Iași, marcând astfel primele rute interne pe care compania le operează, fără ca punctul de plecare sau sosire să fie în București. Compania operează aceste cursele de patru ori pe săptămână, cu avioane ATR. Până în februarie, Blue Air opera zboruri triunghiulare pe ruta Iași – Cluj – Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *