Inaugurarea completă a noului aeroport din Istanbul mai are de așteptat până în martie 2019

La sfârșitul acestui an era așteptată inaugurarea noului aeroport din Istanbul, o construcție extrem de mare la care toată lumea aștepta o logistică impresionantă pentru transferul operațiunilor.

Totuși, astăzi s-a decis că inaugurarea completă a aeroportului va mai aștepta până în Martie 2019. Decizia a fost luată după o întâlnire de 2 ore între reprezentați ai guvernului turc, compania Turkish Airlines și oficiali ai aeroportului.

În prezent doar o mână de zboruri interne și regionale operează pe aeroportul nou, după deschiderea soft de la sfârșitul lunii Octombrie.

Noul Aeroport va oferi un număr de 114 porți de îmbarcare, aproape triplu față de cele 41 porți actuale existente pe Aeroportul Ataturk. Aeroportul nou va avea inițial o capacitate de 90 milioane de pasageri pe an și va putea crește până la 150 milioane îndată ce toate fazele construcției vor fi finalizate.

În altă ordine de idei, Samsung a anunțat că a finalizat implementarea soluției de afișaj electronic, ceea ce conține peste 700 afișaje LCD/LED, inclusiv două panouri mari de 193 metri pătrați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *