Zboruri Iași – Munchen cu Blue Air din 15 iunie 2017

Compania aeriană românească Blue Air a anunțat introducerea unui nou zbor de la Iași pe destinația Munchen. Noile zboruri vor debuta începând cu 15 iunie 2017 și vor fi operate de trei ori pe săptămână în zilele de marți, joi și duminică.

Orarul zborurilor este extrem de bun pentru călătorii care doresc să meargă în city break-uri, plecarea fiind planificată din Iași la ora 17:40, cu sosire în Munchen la 18:45.
Returul din Munchen decolează spre Iași la 19:30 și aterizează la ora locală 22:30, după un zbor de aproximativ două ore.

Prețul unui bilet de avion pe această rută pleacă de la aproximativ 359 lei/dus-întors.

Vezi aici cele mai ieftine bilete de avion Iași – Munchen

Introducerea acestor zboruri vine într-un context extrem de favorabil pentru pasagerii din Iași, compania aeriană TAROM renunțând de curând (cel puțin temporar) la operarea unor zboruri de pe Aeroportul Iași din lipsă de avioane. După cum se vede, nu a durat mult până Blue Air a simțit o oportunitate de creștere de pe principalul aeroport regional din estul țării.

Citește și  TAROM reia zborurile Iași - Munchen începând cu 30 octombrie 2017

Totuși, pentru a putea lansa acest nou zbor spre Munchen, compania aeriană se pare că va renunța, cel puțin temporar la operarea de pe Iași a zborurilor spre Berlin, care erau anunțate cu începere de la 1 iunie. Totuși, zborurile programate în perioada 1 – 14 iunie pare că vor fi operate de vreme ce biletele pe ruta Iași – Berlin sunt încă la vânzare, dar bilete mai departe de această dată spre Berlin din Iași nu se găsesc.

Pe lângă zborul spre Munchen, în 15 iunie Blue Air mai introduce din Iași zboruri spre Florența, Glasgow și Milano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *