Iasi – Londra, Paris si Roma din Octombrie cu Blue Air

Dupa anuntul privind prima ruta interna operata de Blue Air intre Bucuresti si Iasi cu o frecventa de doua zboruri saptamanale, iata ca zvonurile privind operarea unor destinatii externe din Iasi de operatorul low cost Blue Air se confirma si se vor lansa din octombrie si zboruri directe intre Iasi si Londra, Paris si Roma.

Biletele de avion sunt deja disponibile pe website-ul Blue Air Web.com, primele zboruri fiind programate incepand cu 25 Octombrie 2015.

Zborurile externe din Iasi vor ateriza pe aeroporturile Luton (Londra), Beauvais (Paris) si Fiumicino T2 (Roma). In afara de Roma, vorbim de aeroporturi secundare.
Din Iasi zboara si TAROM spre Londra (Luton) de doua ori pe saptamana si spre Roma (Fiumicino), de trei ori pe saptamana (miercuri, vineri si duminica)

Zborurile spre Roma vor opera de 3 ori pe saptamana in zilele de marti, joi si sambata, astfel ca vine ca o completare si la zborul Tarom, asadar din Iasi avem 6 frecvente saptamanale spre Roma. Plecarea din Iasi este programata la ora 13:00 iar zborul are o durata de aproximativ 2 ore si 20 minute. Intoarcerea de pe aeroportul Fiumicino este la ora locala 15:05.
Pretul unui bilet de avion dus-intors Iasi-Roma fara bagaj de cala si cu plata prin card bancar este de aproximativ 72 EUR in acest moment, desigur locurile sunt limitate probabil la acest tarif.

Citește și  Blue Air lansează opt noi rute de la București, Bacău și Iași din 15 iunie 2020

Spre Londra Luton zborurile vor avea o frecventa de doua zboruri saptamanale, miercurea si duminica, cu plecare din Iasi la 9:30 si intoarcere din Londra la ora locala 11:40. Durata zborului este de aproximativ 3 ore si 10 minute. TAROM zboara spre Londra Luton tot de doua ori pe saptamana in zilele de marti si duminica.

Zborurile spre Paris Beauvais vor opera de 3 ori pe saptamana, martea, joia si sambata, la fel ca zborul spre Londra Luton. Preturile sunt identice cu cele din Roma.

Pana acum aeroportul din Iasi era deservit in principal de catre TAROM, o data cu modernizarea pistei, iata ca se inghesuie in capitala Moldovei tot mai multe companii aeriene, oferind astfel moldvenilor solutii foarte convenabile de transport. Iar concurenta este foarte buna, ne va oferi preturi si servicii mai bune.

Harta destinatii din Iasi Blue Air

harta_destinatii_blue_air_iasi_2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *