HiSky va oferi zboruri București – Bordeaux începând din 21 decembrie 2023

Compania aeriană româno-moldovenească HiSky a anunțat introducerea unui nou zbor direct cu plecare de la București. Noul zbor va avea ca destinație Bordeaux (Franța), capitala unei regiuni renumite pentru vinurile sale.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de luni și joi. Noua rută face parte din programul anunțat de companie pentru sezonul de iarnă și, având în vedere lansarea în preajma sărbătorilor, zboruri sunt planificate inclusiv în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie.

Linia dintre București și Bordeaux care va fi oferită de către HiSky va fi, conform datelor de acum, singurul zbor direct între cele două orașe.

Biletele de avion pentru această nouă rută oferită de către HiSky, București – Bordeaux, au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei aeriene la prețuri care încep de la 69 EUR pe segment.

Orașul din sud-vestul Franței devine astfel cea de-a șaptea destinație internațională operată regulat de HiSky de pe baza operațională de la București.

Ne-am dorit ca HiSky să intre pe piață ca o alternativă pentru pasagerii români, atât din punct de vedere al tarifelor și programului, cât și al duratei și confortului călătoriei. Venim în sezonul acesta cu o destinație care nu era, până acum, operată cu un zbor direct din București și le oferim celor care au ca destinație coasta de vest a Franței posibilitatea de a ajunge acolo în puțin peste 3 ore, fără escală. Către Paris operăm deja, de peste 2 ani, curse din Baia Mare și Chișinău, însă atunci când vine vorba despre București ne-am dorit să creăm o legătură cu o altă zonă a Franței, mai puțin explorată de celelalte companii. Având în vedere data anunțată pentru deschiderea rutei, cred că această destinație vine ca o opțiune foarte bună pentru călătorii în perioada sărbătorilor de iarnă, fie că vorbim despre românii care se întorc acasă de sărbători, ori de cei care vor să își petreacă vacanța în străinătate.”, a spus Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Iulian Scorpan, CEO HiSky
Iulian Scorpan, CEO HiSky

Potrivit datelor raportate de compania care administrează cel mai mare aeroport din Capitală, HiSky s-a situat, în prima jumătate a acestui an, pe locul patru, în topul operatorilor aerieni, după numărul de pasageri transportați. Aeroportul Henri Coandă este și cea mai mare dintre cele trei baze operaționale ale companiei. Din numărul total de 537 mii de pasageri raportați până la finalul lunii iunie, 252 de mii au călătorit cu HiSky înspre sau dinspre București. De pe aeroportul din București, pasageri pot călători cu HiSky pe șapte rute regulate internaționale, către Tel Aviv, Bruxelles, Barcelona, Malaga, Dublin, Chișinău și Bordeaux și pe două rute interne, către Cluj Napoca și Timișoara.

În România, compania aeriană mai operează curse regulate și de pe aeroporturile din Iași, Baia Mare, Cluj Napoca și Timișoara, dar și zboruri charter, fiind și principalul furnizor din țară pentru acest tip de călătorii. După o vară în care a înregistrat o serie de recorduri cu privire la valorile de trafic, compania aeriană va atinge în curând pragul de 2 milioane de pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *